EGE HAYALİ Olgun Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağımız, Kasım-Aralık aylarında Kaz dağları eteklerinde yer alan kendi bahçelerimizden özenle hasadı yapılan yeşil-siyah renkteki seçme zeytinlerden, aynı gün 18-22 C de soğuk sıkım ortamında iki fazlı doğa dostu modern kapalı sistemlerde el değmeden üretilir. Bu üretim şekliyle de kalite ve sağlık yönünden gerekli olan aromatik ve fenolik bileşenlerin en üst seviyede yağın içerisinde kalması sağlanmış olur.
Her üretim döneminde elde edilen yağımız öncesinde yetkili akredite laboratuvarlarda kimyasal testlerden, sonrasında “kalite” değerlendirilmesinin yapıldığı Duyusal Tadım Analiz testlerinden geçer. Güncel analiz sonuçlarına internet sayfamızdan ulaşılabilir.
Salata ve mezeler üzerinde çiğ olarak kullanıma uygun olduğu gibi yemek ve kızartmalar için de idealdir.