Kadim Ağaç Erken Hasat Soğuk Sıkım Premium Natürel Sızma Zeytinyağımız, Ekim ayında Kazdağları eteklerinde yer alan kendi bahçelerimizden özenle hasadı yapılan yeşil renkteki seçme zeytinlerden, aynı gün 18-22 C de soğuk sıkım ortamında iki fazlı doğa dostu modern kapalı sistemlerde el değmeden üretilir. Bu üretim şekliyle de kalite ve sağlık yönünden gerekli olan aromatik ve fenolik bileşenlerin en üst seviyede yağın içerisinde kalması sağlanmış olur.
Her üretim döneminde elde edilen yağımız öncesinde yetkili akredite laboratuvarlarda kimyasal testlerden, sonrasında “kalite” değerlendirilmesinin yapıldığı Duyusal Tadım Analiz testlerinden geçer. Güncel analiz sonuçlarına internet sayfamızdan ulaşılabilir.
Yüksek polifenol oranından en yüksek faydayı sağlamak için ürünü sabah kahvaltıları başta olmak üzere salata, yemekler ve mezeler üzerinde kullanımla çiğ olarak tüketilmesi önerilir.